incelja.nl

gastenboek

41 berichten, 5 pagina's 
04-01-2011
Geplaatst door: Nanneke

Celbewustzijn meditaties

De meditaties zijn heerlijk om te doen. Eerst was ik nog wel sceptisch en vond ik het vreemd om de oefeningen/meditatie te doen, maar nu vind ik het heerlijk en ook heel ontspannend.
De sfeer die in de groep gecreeerd wordt is ook erg fijn, iedereen accepteert elkaar en accepteert wat er gebeurd.
De meditaties zijn zeker de moeite waard!

Liefs Nanneke

31-12-2010
Geplaatst door: Roald

Celbewustzijn meditaties

Judith, je meditaties hielpen me mijn hart te openen en meer van het leven te ontvangen.
Het belangrijkst voor mij was de voorsturende herinnering dat alles er mag zijn, dat ik mag zijn zoals ik ben.
Je meditaties zijn ook een inspiratie geweest voor de lessen die ik zelf geef.
Dank je wel!
liefs van Roald

03-05-2010
Geplaatst door: Simone

Celbewustzijnmeditatie en rituelen

Lieve Judith,
De eerste celbewustzijnsmediatie die ik heb bijgewoond heeft bij mij een diepe indruk achter gelaten. Ik heb diezelfde nacht een droom gehad waarin jij als een soort engel tegen mij zei dat je van mij hield. Ik voelde mij heel warm, gelukkig en welkom op deze wereld.
Jouw meditaties en healings voelen als een warme, tintelende douche, waarbij alle cellen in mijn lichaam op subtiele wijze ontwaken. Hierdoor voel ik de energie weer stromen in mijn lijf en voel ik mij zachter en liefdevoller, zowel naar mijzelf als naar anderen.
Je hebt een hele fijne, mooie, zachte stem om naar te luisteren, waardoor de innerlijke reis naar binnen steeds weer een mooi en nieuw avontuur voor mij is. Je bent bijzonder, en ik ben blij dat je op mijn weg bent gekomen!
Veel liefs,
Simone

02-02-2010
Geplaatst door: Jameehla

Celbewustzijn meditaties en rituelen

Ik ga altijd met heel veel plezier en blijdschap naar meditaties of rituelen van Judith. Ze geeft en deelt haar wijsheid/kennis op een humoristische, vreugdevolle en geïnspireerde en eigen manier. Heerlijk om te zijn met alles wat je voelt en ervaart in dat moment. Een moment om even echt te zijn, echt te voelen en te ervaren wat er diep van binnen bij me afspeelt. Judith creëert een ruimte om helemaal met jezelf in verbinding te zijn. Ze helpt je bewust te worden dat je liefdevoller en zachter naar jezelf mag zijn, bewust te zijn van je eigen energie en je eigen liefde. Het is een thuiskomen in en bij jezelf in een zachte liefdevolle energie die helend doorwerkt op allerlei niveaus en een positief effect hebben op lichaam, geest en ziel. Ik verbaas me er iedere keer weer over om na te voelen hoe heerlijk het is om meer met mezelf in contact te zijn. Haar mooie en inspirerende meditaties werken daar op zo`n bijzondere en op een diep niveau van bewustwording aan mee. Duizendmaal dank lieve Judith!

01-02-2010
Geplaatst door: Anne

celbewustzijn meditatie

Deze c.b.m. avonden zijn een prachtige manier geweest om in mijn lijf te kunnen zakken. Tijdens het fysieke stuk vooraf kon ik ook evt. emoties laten zijn om vervolgens in een diepe ontspanning te raken. Na afloop hoefde er niets gedeeld te worden met elkaar. In stilte met een korte groet keerde een ieder huiswaarts, zo prettig! Judith creert een hele fijne sfeer waarin ik me onmiddellijk thuisvoelde. Met aandacht is de ruimte aangekleed en ook zijzelf trouwens. Dit vond ik zó waardevol en mooi.Tot slot is het mmoie van haar dat ze me steeds herinnert aan het feit dat alles wat gebeurt OK is. Dat ik mag blijven vertrouwen op het goede wat er voor mij gebeurt als ik het maar dúrf te laten gebeuren. Ik houd haar agenda in de gaten! Hartegroet Anne.

26-01-2010
Geplaatst door: L.T

celbewustzijn meditaties en healingavond

Ik heb in 2009 verschillende cursussen met meditatie en klank en healingavonden bij Judith gevolgd. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.De opbouw van de avond, even aankomen, lekker dansen en dan de meditatie is heel fijn. Tijdens de dans en de celmeditatie maakte we geluid. Jaha dat was even wennen. Vond ik in het begin wel eng. Judith weet een sfeer neer te zetten die “veilig”is en uitnodigt om te experimenteren. Alles is goed. Hierdoor durfde ik steeds meer mezelf te zijn en daardoor ook meer geluid te maken. Heel bevrijdend.
De klank en healingavonden waren een kadootje aan mezelf. Ik liet me na het dansen heerlijk op een matje wegzakken in de visualisatie/ zang/ muziek. Voelde me erna herboren.
Een aanrader. Heerlijk om er heen te kunnen.
LT

22-01-2010
Geplaatst door: Ferry

open aanwezigheid

Ongelovelijk. Dit is het! Dat gevoel krijg ik bij de site.

18-01-2010
Geplaatst door: Pauline

Celbewustzijnmeditatie

Ik heb Judiths celb.meditaties altijd als heel rustgevend, voedend en insprerend ervaren. Judith heeft een hele warme en authentieke uitstraling. Haar stem en rust tijdens de meditaties geven mij de ruimte om heel diep te gaan. Daarvoor dank!

18-01-2010
Geplaatst door: Maria

Celbewustzijn meditatie

Celbewustzijnsmeditatie.
Vorig jaar heb ik de cyclus celbewustzijnsmeditatie gevolgd bij Judith. Ik keek er elke week naar uit. Heerlijk eerst je lichaam losmaken en aandacht geven aan dat wat aandacht nodig heeft. Daarna een lange geleide meditatie, steeds gericht op een chackra, zodat we van beneden naar boven werkte. De meditatie met kristalschalen was heerlijk ontspannen, maar soms kwamen ook wel dingen naar boven. Ik heb het idee dat ik veel van wat nog vast zat verwerkt heb. Na de meditatie was ik steeds heerlijk loom en ontspannen. En daarna sliep ik ook heel diep, soms met prachtige dromen. Elke week was weer een kadootje

17-01-2010
Geplaatst door: Margrieta

De Celbewustzijnsmeditaties zijn geweldig!
Ik voel me heel blij en dankbaar om van vele dingen van mezelf meer bewuster te zijn. Ik voel de levensenergie door heel mijn lichaam stromen. Het heeft me heel veel gegeven.