incelja.nl

gastenboek

41 berichten, 5 pagina's 
09-01-2014
Geplaatst door: Gert

Healing masage

Lieve Judith,
De laatste healing massage is toch een bewijs dat je mijn cellen met vriendelijkheid en liefde heb behandeld. De tumor cellen in mijn slokdarm zijn weer gezond geworden en wat er niet hoorde is afgevloeid. Samen met een andere methode is de balans in mijn keel er weer en kan ik zingen van geluk. Om de balans te bewaren wil ik graag nog een afspraak met je maken voor een healing massage. Bedankt!! XXX Gert.

18-06-2013
Geplaatst door: Lies

Celbewustzijn meditatie

Je hebt een pracht plaats ingenomen in mijn periode van herstel van een ziekte waarbij cellen de boventoon voeren. Alle cellen mochten er zijn en daarvoor ben ik je dankbaar en ik ben je dankbaar voor de mooie avonden via de chakra's - het was voor mij een nieuwe ontdekkingstocht met een nieuwe dimensie en ik dank je voor dit alles met liefs! Lies

03-05-2013
Geplaatst door: Gert

Celbewustzijn meditatie

Lieve Judith,
De laatste sessies met de acht chakra’s is voor mij een grote belevenis geweest.
De begeleiding met jou liefde volle stem en de mooie muziek doet mijn hart goed.
Het was ook fijn dat de voeten meer aandacht kregen, dat is een belangrijke basis waarop we leven.
Het is voor mij weer een nieuwe ervaring en dat liefde zo waardevol is.

Veel hartenliefde,
Gert.

03-05-2013
Geplaatst door: Floor

heel fijn

De celmeditatiereeks sloot exact aan bij een persoonlijke ontwikkelbehoefte, waar ik naar op zoek was. Ik heb ervaren hoe meer te ZIJN en geleerd hoe me helemaal over te geven aan mijn emoties, ze te onderzoeken en er helemaal doorheen te gaan.
Ik ben nu een lichter en vrijer mens.
Dank je wel dat je dit mogelijk hebt gemaakt. Voor mij ben jij hoogleraar in de spiritualiteit. En ik kan jouw werk dan ook aan iedereen aanraden.
Liefs
Floor

03-05-2013
Geplaatst door: Ilona

Lieve Judith,

Zowel de massages als de meditaties die je verzorgt zijn van onbeschrijfelijke klasse. Door jouw bewuste geest weet je ontzettend veel te veranderen met weinig zichtbaar ingrijpen. Ik ben absoluut fan van jouw werk en ik kijk uit naar de volgende cyclus die je gaat verzorgen. Ik raad iedereen aan om te komen. Het is niet uitleggen maar het klopt.

Liefs Ilona

03-05-2013
Geplaatst door: Ivo ten Broek

Celbewustzijns meditatie

Lieve Judith, via Floor kwam ik in contact met jouw energie. Al jaren mediteerde ik met de engelen en met mijn eigen zijn. Toen kwam ik jou tegen, jouw energie is universeel en verbindt werelden met elkaar. De aarde, mijn zijn en het universum, dat is wat jij vertegenwoordigt en doorgeeft aan mij. Het is mijn mooiste, emotionele, spirituele, wat gewoon is bij jou, ervaring in mijn leven geweest. Ik was vrij, ben vrij en niets dan liefde, passie en geaardheid is tot mij gekomen. Dank je dat je dit namens jouw zijn hebt gedeeld. De sessies waren intens, vol overgave, nieuw en verfrissend en enrgiek. You are special!
kus Ivo

14-12-2012
Geplaatst door: Willem-Frans

Hoi Judith,
Het was weer een mooie cyclus dit jaar. Prettig zoals je elke keer een fijn veld weet te creëeren met je aanwezigheid, je energie en de rituelen. Een moment om helemaal uit de dagelijkse drukte te komen en om even stil te zijn in mezelf. Het ondersteunt me ook in mijn persoonlijke proces en doet me meer in mijn lichaam voelen.
Dank je wel!

Willem-Frans

25-09-2012
Geplaatst door: Gert

Health Massage

Lieve Judith,
De Health Massage van jou was een nieuwe beleving voor mij.
Na afloop zag alles er ook mooi, gaaf en nieuw uit, letterlijk!
Mijn ogen zijn op een andere manier geopend.
Tijdens je behandeling heb ik ook een ander in mij ontmoet.
Eerst schrok ik omdat ik een andere taal sprak maar later kreeg ik er plezier in omdat het mijn gedachten zijn.
Bepaalde zwakken plekken in mijn lichaam begonnen te tintelen, zoals mijn voeten en schouders.
Dit vraagt om herhaling.

Judith, bedankt.

Liefs Gert.

19-05-2012
Geplaatst door: Gert

Celbewustemeditatie

Lieve Judith,

Nu ik duidelijk beleef hoe waardevol je sessies voor mij zijn geweest, besef ik dat hoe belangrijk is om de celbewustemeditatie oefeningen regelmatig te herhalen. Ik mis alleen jouw liefdevolle begeleiding. Ook was het belangrijk om het in deze vriendelijke groep te mogen beleven.

Liefs Gert

06-05-2012
Geplaatst door: Indra

celbewustzijnmeditatie

Voor mij waren deze meditaties een waardevol geschenk voor mezelf. De stilte en eenheid die ik mocht ervaren, was intens. Dank je Judith

Liefs Indra