incelja.nl

Wie ben ik?

Ik ben.

Ik ben.

Ik ben Judith van den Heuvel, mijn Afrikaanse naam is Mikoukoua Revede die ik heb gekregen na mijn initiatie met het medicijn Iboga.

Eén van mijn levensthema’s is om helemaal op aarde te komen, om elke cel van mijn lichaam te bewonen. Totaal aanwezig te zijn en te zakken in mijn lichaam met al wat is in het moment.

De Goddelijke vonk die we in wezen zijn te belichamen.

 

Mijn levensverhaal in een notedop

Toen ik als een foetus in mijn moedersbuik zat wilde ik niet geboren worden. Angst om weer helemaal in een mensenlichaam te komen hier op aarde.

Op mijn derde levensjaar kreeg ik hersenvliesontsteking en om toen te overleven moest ik mijn gevoel afsluiten. Vanaf mijn derde begon ik in een fantasiewereld te leven, hoe ouder ik werd hoe meer ik in mijn rol begon te geloven en hoe verder ik van mezelf en mijn gevoel kwam af te staan.

 

Ik creëerde een droomwereld vanuit mijn hoofd. Had veel aandacht nodig om de bodemloze leegte in mezelf op te vullen.

Zocht veel spanning op om maar iets te kunnen voelen en ging daarbij altijd heel ver over grenzen. Ik speelde letterlijk met leven en dood.

 

Op mijn 21e kreeg ik een operatie wat het grootste keerpunt in mijn leven is geweest. Ik werd helemaal huilend en schreeuwend wakker uit de narcose. Door de narcose was mijn overlevingsmechanisme geraakt en mijn droomwereld uit elkaar gespat. Ik wist totaal niet meer wie ik was en de vele jaren die daarop volgden ben ik op zoek gegaan naar mezelf.

Heb veel zelfonderzoek gedaan en vele cursussen, sessies en rituelen gedaan. Verder heb ik verschillende opleidingen gedaan en spirituele reizen gemaakt.

 

Hoe meer ik zakte in mijn lichaam en mijn lichaamsbewustzijn wakker werd hoe meer lichamelijke pijnen/angsten er bij mij omhoog kwamen. Herinneringen die letterlijk opgeslagen zaten in mijn cellen van dit leven maar ook van vorige levens. Ik snapte nu ook waarom ik als baby niet geboren wilde worden maar dat het tegelijk tijd ook mijn grootste levensles is om alle herinneringen/ervaringen die niet zijn verwerkt bewust te (h)erkennen, voelen en te omarmen in mezelf.

 

Mijn ont-moeting en samensmelting met mijn tweelingziel

In 2007 kwam ik totaal onverwachts mijn tweelingziel Motouba (die medicijnman is) in Afrika tegen, toen ik daar was voor mijn eerste initiatie met het medicijn Iboga. Het is het grootste wonder wat ik ooit in mijn leven tot nu toe heb meegemaakt. Nog nooit eerder heb ik zo’n eenheid en samensmelting ervaren als met Motouba maar ook de meest diepe pijn van de afscheiding.

In 2009 heb ik de vorm verbroken als man en vrouw om alle verwachtingen, dromen, concepten en hoop die de relatie met zich meebracht, los te laten om tot onvoorwaardelijke liefde (vrijheid in verbondenheid) te komen.

Het loslaatproces was heel heftig maar nodig om weer terug te keren naar de heelheid en eenheid in mezelf.  

Motouba en ik werken energetisch samen en zijn altijd verbonden waar we ook te wereld zijn. Ik voel mij heel diep dankbaar dat ik weet dat hij er is en wie hij is.

 

Sinds 6 jaar ben ik heel gelukkig met mijn nieuwe partner en zijn zoontje. Een heel groot geschenk waar ik elke dag dankbaar voor ben.

 

Mijn missie

Mijn missie is om de onzichtbare wereld voelbaar/tastbaar te maken en te manifesteren hier op aarde. Mensen op een spelende wijze te inspireren om weer terug te gaan naar hun Zelf via hun lichaam naar de cellen waar alles is opgeslagen, zodat het celbewustzijn kan ontwaken en levensenergie weer vrij kan stromen.

Alle kanten van het Zelf omarmen, het licht en het donker om weer wakker te worden wie we in essentie ZIJN.

 

Ik geef vanuit mijn hart en ziel: celbewustzijn activaties & vrouwencirkels in groepsverband en geef individuele diepte massages, helingen en doorkijksessies op afspraak.

Klank, beweging en expressie zijn hierin essentieel.

 

Mijn motto is: "alles mag er ZIJN" en "zijn met wat IS".

 

 

 

 

Het liefdesverhaal in beelden van mijn tweelingziel en mij