incelja.nl

gastenboek

41 berichten, 5 pagina's 
21-11-2023
Geplaatst door: Marja Oosterman

TimeSpirit

Hallo Judith,
Mooie berichten staan hier over wat je voor anderen hebt betekend!
Ook ik heb mooie her-inneringen aan twee celhealingsessies die je in Aquamarijn gaf toen. Maar dat is alweer jaren geleden. Ook de berichten hier zijn van jaren her.
Waar ben je nu lieverd? Hoe gaat het met je?
Wil je zo graag spreken!
O.a. over het TimeSpirit event op 17 februari 2024 in Antropia in Driebergen.
www.timespirit.earth

Laat wat horen/lezen aub!

Hartegroet,
Marja Oosterman

06-09-2014
Geplaatst door: Gert

Sutra

Bij de opening van de nieuwe ruimte “Sutra” geeft Judith al gauw het vertrouwde gevoel om daar te mediteren met celbewustzijn. Lieve Judith, ik voelde de verbinding in de groep. De afgelopen zomer, was die er niet meer. Ben blij deze weer gevonden te hebben, zooo blij dat we met z’n alle hebben gedanst op fijne muziek. Bedankt Judith, tot de volgende keer.

06-07-2014
Geplaatst door: Hugo Julius

De celbewustzijnsactivatie avonden-cyclus:
Judith is een integere, liefdevolle mooie wijze vrouw die thuis is in oa sjamanisme, lichaamswerk, rituelen, chacras, en de nieuwe tijd die voor de mensheid is aangebroken. Ze verstaat de kunst een sfeer neer te zetten en de ruimte respectvol te gebruiken. Zorgvuldig creëert Judith een veilige omgeving voor de deelnemers, geeft haar aandacht en liefde en biedt een overtuigende avond aan. Hierbij zijn de chacras de rode draad in een vorm die steeds in het nu ontstaat vanuit een structuur op hoofdlijnen. Het bewustzijn activeren tot in de cellen. De avonden zijn een warm bad en een diepte-investering in jezelf. Judith geeft de avonden vanuit haar hart. Ze kan ook haar eigen kwetsbaarheid er laten zijn, wat een rijke aanvulling is op de kwaliteitsavonden van Judith. Haar creatie is zo eigen dat het verhaal zichzelf vertelt. Dankjewel dat ik erbij mocht zijn!

27-05-2014
Geplaatst door: Nikki

celbewustzijn meditatie

Deze hele bijzondere meditatieve avonden hebben me echt opengesteld. Het is heel bijzonder om met een groepje mensen je even helemaal te laten gaan. Alle spanning los te laten en gewoon te zijn. Judith waant je in een bepaalde sfeer waar alles mag en alles oké is. Ik heb er onwijs van genoten!

27-02-2014
Geplaatst door: Gert

Healing massage

Het was wederom een bijzondere ervaring hoe Judith mij een healing massage heeft gegeven. Vanaf de voetzolen tot aan de kruin heeft ze gemasseerd. Vooral met de voet massage merkte ik reactie op verschillende delen van mijn lichaam. Ik voelde me zo ontspannen, alsof ik ergens in de ruimte was. Tijdens de massage wilde ik iets zeggen over de mooie muziek die speelde maar het paste niet, het klonk zo aards en Judith ging rustig verder en begroete de cellen met liefde.
Bedankt Judith en veel liefs!

28-01-2014
Geplaatst door: Willie

celmeditatie

De meditatie"s van Judith zijn heel puur en krachtig. Het is een thuiskomen in je lichaam, vooral dat er met chakra"s wordt gewerkt is helend voor je lichaam. De groeps liefde en energie is byzonder.Judith die echt met liefde en aandacht het geeft ,en de prachtige muziek er bij is fantastich een liefdevolle groet Willie xxx

26-01-2014
Geplaatst door: Marieke

energie

De avonden die ik heb meegemaakt bij Judith zijn voor mij een hele mooie en bijzondere ervaring geweest. Je leert hierin te communiceren met je lichaam en haar cellen. Alles is energie en in die avonden leer je bewust deze energie te laten stromen of juist zijn eigen gang te laten gaan. Judith doet alles met veel aandacht en toewijding en er hangt zoveel sterke en zuivere energie wat al helend is op zich. Voor mij is het een uitdaging om via stem en geluid stress en emoties naar buiten te brengen en ook al voelt dit raar en ongemakkelijk, het werkt heel bevrijdend voor mij. ik kom nu soms thuis en schreeuw dan even lekker alles eruit.
Judith geeft een hele mooie invulling aan dit alles en combineert in mijn beleving de juiste dingen met elkaar.

25-01-2014
Geplaatst door: Michiel Kroon

Beste Judith

De celbewustzijn meditaties geven mij weer een nieuwe kijk op mijn innerlijk. Voor mij heeft elke actie of gedachte een effect op mijn cellen en mijn lichaam. De meditaties brengen mij in contact met dit effect waardoor ik het extra goed kan zien. Ook vind ik het verruimend dat je veel verschillende invalshoeken gebruikt zoals de chakra's, reizen door het lichaam, de cellen, persoonlijkheidsdelen, en contact met de aarde. De variatie geeft ruimte voor creativiteit.

15-01-2014
Geplaatst door: Margriet

Je celbewustzijnsmeditaties van 2e helft 2013 kwamen voor mij op het goede moment. De cyclus ging heel mooi samen met mijn eigen processen en was verhelderend en ondersteunend. Ik voelde me bijzonder welkom en het gaat je allemaal heel natuurlijk af. Het voelde voor mij soms heftig en liefdevol tegelijk. Ik heb mijn schroom kunnen overwinnen om me via klank te uiten omdat het gewoon paste in het geheel. Ook kon ik beter contact voelen met mijn lijf en accepteren wat er op dat moment wilde zijn. Me overgeven aan de cyclus en uit het denken zijn. Allemaal kadootjes! Dankjewel!

10-01-2014
Geplaatst door: Maarten Matthijs

Reflectie

Judith bottelt haar intenties zo goed en kwaad als ik ontvangen kan, dat ik ontvangen kan, en los wens te laten, haar voorbeeld doet volgen, intens, uitbundig, extravagant, zo zacht! Het is fantastisch om thuis de oefeningen tot leven te wekken en Afrikaans de beest uit te hangen, van pygmee tot reus. De oefeningen beginnen klein en worden zo groot als ik maar toe kan laten. In mijn dromen komt het gevoel terug, diepgewortelde wensen worden uitgevoerd, het gebeurt op sterre-niveau, of zo .... ..... .....