incelja.nl

gastenboek

41 berichten, 5 pagina's 
20-04-2012
Geplaatst door: willem

Dank voor je prachtige celmeditaties

Hallo Judith,
Elke keer voelde ik mij na de meditaties helemaal opgeladen met liefdevolle energie. Het is prachtig hoe je deze vol overgave vormgeeft en de warmte die je hierbij uitstraalt. Liefs Willem

20-04-2012
Geplaatst door: Sjors

Dank

Lieve Judith,

Bedankt voor de heerlijke meditaties de afgelopen maanden. Geweldig om te ervaren met hoeveel passie en toewijding je de avonden hebt vormgegeven. Veilig, diepgaand, helend, stil, blij.

Liefs,
Sjors

18-04-2012
Geplaatst door: hanneke

celbewustzijn meditatie-avonden

Elke keer weer liep ik op 'warme wollen benen' de stegen door naar huis.
Maar vooral de avond van het 3e chakra, waarin we ons innerlijk kind ontmoetten was heel bijzonder. Diepe ontroering en een zodanige ontspanning dat het even duurde voordat ik weer op aarde terugkeerde.
Toen ik mijn ogen opende en al die gezichten vol liefde zag vermengd met alle lichtjes voelde ik me zo welkom terug temidden van de anderen.
Dank ook aan de assistenten, die een stoel verzorgden en me steeds weer overeind hielpen. En mooie herinneringen aan medecursist Chris, bij wie het overeind helpen steevast uitmondde in een liefdevolle omhelzing.

Tot gauw weer Judith!

03-04-2012
Geplaatst door: Esther

Dankjewel!

Hai Judith,
Even een klein berichtje om je te bedanken voor een prachtige 6e chakra meditatie gisteren en ook voor de bijzondere en ontspannende massage vorige week. Ik slaap al weken onrustig maar na deze twee sessies heb ik weer heerlijk als vanouds, diep geslapen! Dankjewel voor de mooie reis waar je iedereen steeds weer mee naartoe neemt! Liefs, Esther

18-01-2012
Geplaatst door: Sandra

gastenboek

Lieve Judith,
Bedankt dat ik mocht deelnemen aan de celbewustzijn meditatie. Door jou kwaliteiten en persoonlijkheid was het heel bijzonder en toegankelijk. Ik vond het zeer waardevol om weer dichter bij mij zelf te komen. En het samenzijn in een groep heeft mij daar zeker ook bij geholpen! Iedere avond was weer een nieuwe reis. Sandra

28-12-2011
Geplaatst door: Esther

Celbewustzijnsmeditatie

Lieve Judith,
Als een menselijke engel kwam je ineens in mijn leven, met je lieflijke blonde krullen en je zachte, warme, helende stem. Vanaf het eerste moment dat ik deelnam aan de meditaties wist ik dat dit precies was wat mijn lichaam en geest nodig hadden. Er waren keren dat ik bijna niet kon komen omdat ik me slecht voelde, maar na afloop was ik helemaal tot rust gekomen en op een bepaalde manier ook energetisch 'opgeladen'. Als ik nu in mijn leven tegen dingen aanloop, of onrustig ben tijdens een meditatie, dan hoor ik nog steeds jouw stem die zegt dat alles goed is precies zoals het nu is, dat alles er mag zijn. Dat besef geeft heel veel rust en kracht. Dank voor de heerlijke bijeenkomsten en dank voor wie je bent. We gaan elkaar nog wel vaker ontmoeten denk ik Liefs, Esther

20-12-2011
Geplaatst door: willem

mooie avonden

Hallo Judith,
Ik vond de meditatieavonden over chakra's en celbewustzijn heel bijzonder.
Ik voelde me gedragen door je warme stem en omringd met liefdevolle engelen energie.
Het was prachtig met alle heldere kleuren, kaarsen en muziek. Liefs Willem

19-12-2011
Geplaatst door: nelleke

bericht

De avonden bij de meditatie zijn altijd heel fijn. Als ik met de fiets kom en later naar huis ga heb ik vleugeltjes, en voel me vrij en vol liefde. De avonden zijn heel waardevol.

Nelleke

09-01-2011
Geplaatst door: Charlotte

meditatie

Ik heb deelgenomen aan de chakra meditaties van Judith. Ik vind dat Judith in haar lessen een goede afwisseling heeft tussen actieve en passieve onderdelen en het geen tot een mooi geheel maakt met het gene wat ze verteld. Voor mij is de oefening waarin ik mijn verontschuldiging aanbied aan mijn innerlijk kind erg helend geweest. Dat ik er mocht zijn met al mijn emoties en het feit dat ik aandacht kreeg als ik passief was, heeft een positief effect gehad op mijn heelheid.

05-01-2011
Geplaatst door: angeliek

celbewustzijn meditatie

Lieve Judith,

ik ben geen ster in mooie en wijze woorden maar ik wil wel graag proberen te vertellen wat jouw meditaties voor mij hebben gedaan.
De eerste paar avonden was ik nog behoorlijk cynisch en kritisch en dacht vaak "wat sta ik hier eigenlijk te doen?"
Ik was zeer maagdelijk op dit gebied...Maar ik voelde me wel enorm prettig, rustig en zelfs geliefd na afloop! En dat is alleen maar toegenomen. Ik vind het nog steeds lastig uit te leggen aan andere mensen wat de meditatie-avonden zo bijzonder maakt. Feit is dat jij een enorme fijne sfeer neerzet waarin iedereen zichzelf kan zijn en eigen ruimte kan innemen. Ik voelde me erg veilig en gezien. Je bent heel bijzonder en ik ben erg blij dat ik erbij was en dat ik je heb ontmoet.

liefs,
Angeliek